Me mennään bussilla!

Me mennään bussilla!

lauantai 4. heinäkuuta 2015

Laiska lauantai, ja sunnuntaina niin edelleen

Täällä on vietetty viikonloppua raukeissa merkeissä. Miesten eilinen metsästysretki oli tuhoon tuomittu ennen kuin se alkoikaan, kun pyssymies unohti tuoda luodit mukanaan. Yksi huti yhdellä panoksella, ja villikalkkuna jatkoi villiä lentoaan.

Tänään mies nousi aamulla aikaisin ylös, teki perheelle aamupalaa, ja suuntasi töihin. Tai niin hän luuli. Kahden miehen hommaan tarvitaan kaksi miestä, ja kun toinen halusi sittenkin pitää vapaapäivän, jäi rautapalkit nostamatta paikoilleen. Koira sen sijaan oli yön teillä (tai mailla) tietymättömillä, mitä lie jälkiä seurannut. Hintana yöjuoksuista oli auki kuluneet tassut, joita parka on sukat jalassa parannellut.

Ja minä sitten? Olen pitkästä aikaa katsonut telkkaria! Ja kun se on harvinaista herkkua, sitä suorastaan ahnehtii. Kuin tilauksesta TV on tarjonnut mielenkiintoisia dokumentteja, ja mies monta kuppia teetä. Lapset ovat juosseet villinä, syöneet isin valmistamaa curry kilpikonnaa, ja jättäneet minut rauhaan. Minun on pitänyt tarjoilla ruuat vain nuorimmalle, joten päivään on kuulunut paljon läheisyyttä kuninkaan kanssa.

Kyllä nyt väsyttää ja nolottaa

Reporankana kuningaskin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti