Me mennään bussilla!

Me mennään bussilla!

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Akkuja lataamassa Brisbanessa, niin omia kuin bussinkin

Olemme asuneet Australiassa monessa eri paikassa, osavaltioista ja territorioista kotina ovat olleet Queensland, New South Wales, Northern Territory ja Western Australia. Mutta Brisbane aurinkoisessa Queenslandissa tuntuu eniten kodilta, ja tänne oli mukava palata vähäksi aikaa.

Redcliffe on ihana, rauhallinen pysähdyspaikka muutamaksi päiväksi. Lapset saavat taas uida ja leikkiä rannalla, ja ehdimme myös tavata vanhaa tuttua saarelta: hän kulkee myös ympäri Australiaa matkailuautossaan. Aamu alkoi siis hyvin aurinkoisissa merkeissä, lempeissä aalloissa, hyvässä seurassa.

Paikoillanne, valmiit, nyt!
Rapuja kaivamassa
Meidän ja muiden matkailuautot Redcliffen rannassa

Mutta kun elämä ei nyt kuitenkaan ole pelkkää auringonpaistetta ja rantalomailua, meillä oli tälle päivälle sovittu muutakin: uusien akkujen ostaminen aurinkokennoihin. Ja kun mies potee jonkinlaista suuruudeenhulluutta (bussin ja perheen koosta päätellen), niitä akkujakin oli sitten tilattu paljon. Isoja 6 voltin akkuja yhteensä 24 kappaletta. Vähempi ei kuulemma riitä, "jos sattuu satamaan useamman päivän putkeen". Kaikkeen pitää varautua... Ja kun päästiin akkukaupoille, ne piti tilan puutteen takia säilöä bussin käytävälle ennen kuin vanhoista akuista päästään eroon. Jos minä meidän pienestä kodista muuten tykkäänkin, niin nyt iski ahtaan paikan kammo! Toivottavasti jo huomenna saadaan uudet akut paikoilleen, minä en taida tähän hätään jaksaa enempää remontin keskellä elämistä. 


Onneksi bussi oli pysäköity alamäkeen!

Sähköremontin keskellä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti