Me mennään bussilla!

Me mennään bussilla!

tiistai 18. elokuuta 2015

Vähempi parempi

Mies ei jaksa enää yhtään legoa-muovihelmeä-minimuumia-pikkuautoa, joka osuu kipeästi kantapäähän. Minä olen saanut tarpeekseni paperisilpusta-nukenvaatteista-hiusnipsuista-revityistä kirjoista. Lapsia ei voi olla liian montaa, leluja ON.

Kovalla kädellä on (taas) karsittu pois tarpeeton, ja puoli vuotta bussissa on saanut lelumäärän-työkalumäärän-tavaramäärän puolittumaan. Miten paljon tarvitsen minä, entä tuo toinen? Lasten leluista on viimeisen puolen vuoden ajan pidetty kirjaa, rastia on laitettu ruutuun kun jollain on leikitty. Ei ehkä ihan kirjaimellisesti, mutta suurin piirtein kuitenkin.

Voittajalistalle jää:

  • Kynä ja paperia
  • (Hyppy)naru
  • Pallo
  • Pikkupeitto
  • Pehmolelu
Loput pois. Rikkinäiset roskiin, hyvät hyväntekeväisyyteen. 

Ja hyvin tullaan näköjään toimeen pienemmälläkin tavaramäärällä. Peitoista rakennetaan majoja, hyppynaru toimii talutushihnana lemmikkileikeissä, ja pallosta tulee välillä vaikka nukelle pää. Loput löytyy luonnosta. Niin vaikeaa kuin se onkin, haastan sinutkin nyt elämykselliseen elokuuhun, jossa vähempi on parempi.


Kivitalon rakennusta

Talon piirustukset

Lisko ja lapsi

Kukat ja seppeleet
Lopulta paras lelu voi löytyä vaikka tyhjästä maustepurkista...


...toiselle tiskaaminen vie voiton kaikesta muusta

Ja oma "Bobbie" on oma Bobbie

4 kommenttia:

  1. Osallistun ehdottomasti, kaikenlaista on kertynyt ympärille ihan liikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten kävi Sanna? Tuhositko, luovuitko, heititkö pois? Oletko ikävöinyt niistä mitään?

      Poista
  2. Tuttua juttua myös meillä Ranskassa :) Me onneksi muutamme sen verran usein, että turha tavara on pakko karsia pois. Oikeastaan elokuun viimeinen viikko oli meilläkin sellainen ns elämyksellinen turhasta luopumisen viikko! Kävimme lomalla Bretagnen rannikolla, ja sinne pieneen loma-asuntoon ei otettu mukaan muita leluja kuin uimarenkaat, kaksi bodyboardia, ja ipadit -joilla ei koko viikon aikana päässyt nettiin! :) Oli rentouttava viikko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Saila. Sanovat että muuttaminen on yksi ihmiselämän stressaavimpia tapahtumia, mutta voi sen tosiaan nähdä puhdistumisen ja uudistumisen näkökulmastakin. Rantalomanne kuulostaa ihanalta! Ihan paras paikka lelujen ja muun rojun unohtamiseen. :)

      Poista